Merefestivali Tall Ships Races Tallinn 2024 avakontsert “Lainel” Lennusadamas

Merefestivali Tall Ships Races Tallinn 2024 avakontsert “Lainel” Lennusadamas

11. juuli 2024

Tutvustus

11.juulil kell 21.00 Tallinnas, Lennusadamas, merefestivali Tall Ships Races Talllinn 2024 raames

⛵⚓ „Lainel“ kandvaks teljeks on trio Liisi Koiksoni, Marti Tärni ja Sander Mölderi muusika, mis on inspireeritud kodumaistest lugudest – töötluste aluseks on lisaks rahvalauludele ka 20. sajandi Eesti heliloojate looming ning kaasaegne popmuusika.
Kontsertil kõlavad lood trio värskelt ilmunud vinüülplaadilt „TIKS 054“ ning lisaks plaadil olevatele lugudele tuleb esitamisele valik uusversioone ja seni avaldamata materjali.
⛵⚓ Avakontsertil pakuvad triole külalisesinejatena ainukordset partnerlust 𝐀𝐧𝐞𝐭𝐭, 𝐕𝐚𝐥𝐭𝐞𝐫 𝐒𝐨𝐨𝐬𝐚𝐥𝐮 𝐣𝐚 𝐑𝐨𝐛𝐢 𝐋𝐢𝐧𝐧𝐚. Nii sünnivad vaid sel õhtul kõlad ja lained, mille võlu peitub nende kordumatuses.
⛵⚓ Kontsert “Lainel” kannab oma kuulajaid, nagu pealkirigi märgib, laineid mööda soojadesse ja sumedatesse suveõhtutesse, merele ja merede taha. Kord on meri rahulikum, kord aga rahutum ja lained võimsamad. Moodsamad elektroonilised ja klassikalisemad helilained sulavad kontserdi käigus võluvalt ühte ning võimaldavad kuulajatel mõnusat tiksumist, laintel õõtsumist.
⛵⚓ Olulise osa avakontserdist moodustab ka visuaalgraafika, mis toetab muusikat ja muusikuid, seda nii lava taga kui külgedel olevatel ekraanidel. Kogu visuaalgraafika autor on Alyona Movko-Mägi.
⛵Kontserdil on eesti viipekeelne ja kirjutustõlge.

Viipekeeletõlk asub lava ees vasakul servas. Kui soovite broneerida istekohad tõlgi lähedal, palun võtke ühendust e-mailil jaanika.juhanson@gmail.com

Kirjutustõlke QR-kood on Lennusadamas kontserdi helitelgi küljes.

Kontsert on tasuta.

Korraldaja

Maakond:
Harjumaa
Kontaktisik:
Jaanika Juhanson
E-post:
jaanika.juhanson@gmail.com
Telefon:
5544662
Veebileht:
https://www.tallshipstallinn.ee/